Käsilaukku parkkinahasta

Pikkulaukku parkkinahasta, Helsinki

Valmista laadukas käsilaukku nahasta käsin ommelleen. Tämä laukku on klassikkotuote, joka varmasti kerää katseita ja ihailua, se on toimiva ja kestävä arjen luottotuote. Hyvin valmistettu laukku kestää vuosikymmenestä toiseen! Kurssin aikana opit nahkatöiden perusteet, sillä laukut valmistetaan ja viimeistellään käsin työstäen. Laukkua ommellaan kotona kurssikertojen välissä. Halutessasi voit valmistaa olkahihnan makrameepunonnalla.

Taitotaso: osaaja
Ajankohta: ma 7., 21. ja 28.10. klo 17.30-20.30
Hinta: 70 € (jäsen 65 €) + materiaalit 60 €
Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Anna Siekkinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki