Pistokkaat punotulla päällisellä, Hyvinkää

Syksyn lämmittävin kurssiuutuus ovat kierrätysmateriaaleista valmistettavat pistokkaat! Ihanat pistokkaat on mukava sujauttaa jalkaan syysiltojen viiletessä. Kurssilla opit punomista, ompelua ja kierrätysmateriaalien käyttöä. Päällinen valmistetaan punoen huopasuikaleista ja pohja ommellen kierrätysfarkusta.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: ke 18.9. klo 17.30-20.30
Hinta: 39 € (jäsen 34 €) + materiaalit n. 15 €
Maksutapa: Paikan päällä
Opettaja: Minna Koskinen

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää