huopatossut, kierrätys, kierrätyshuopa

Pistokkaat punotulla päällisellä, Lappeenranta

SSyksyn lämmittävin kurssiuutuus ovat kierrätysmateriaaleista valmistettavat pistokkaat! Ihanat pistokkaat on mukava sujauttaa jalkaan syysiltojen viiletessä. Kurssilla opit punomista, ompeluTaitotaso: aloittelija

Ajankohta: ke 2.10.  klo 17-20

Hinta: 39 € (jäsen 34 €) + materiaalit 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.

Opettaja: Riitta Nevalainen

 

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.


Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse marja.koskimaki @taitoetelasuomi.fia ja kierrätysmateriaalien käyttöä. Päällinen valmistetaan punoen huopasuikaleista ja pohja ommellen kierrätysfarkusta.

Osoite: Kauppakatu 25, 53100 Lappeenranta