tuftattuja tauluja

Punch needle -tuftaus 2, Vantaa Hiekkaharju

Tällä kurssilla opit neulalla tuftaamisen perusteet ja tutustut materiaaleihin, työvälineisiin ja oman tuftauskuvion suunnitteluun. Punch needle eli neulatuftaus on helppo ja nopea tapa valmistaa kodin sisustustekstiilejä. Voit valmistaa työstäsi tyynyn, istuinalustan, seinätekstiilin tai pannunalustan. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch Needle -neulan avulla, jotka saat kurssin ajaksi lainaan. Meillä on myös myynnissä Oxford-tuftausneuloja, pohjakangasta ja pieni määrä työskentelyyn soveltuvia villalankoja.

Taitotaso: Aloittelija
Ajankohta: Ma 7.10. klo 17.30-20.30 ja ma 21.10. klo 17.30-19
Hinta: 47 € (jäsenet 42 €) + materiaalit oman käytön mukaan
Maksutapa: maksu vain paikanpäällä taitokeskuksessa! Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit.
Opettaja: Tiina Valaranta

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä varasijoilla oleviin heti, jos paikka vapautuu. 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi.

 

Osoite: Leinikkitie 22 B, 01350 Vantaa