Kurssilla opit tuftauksen perusteet: tutustut materiaaleihin, työvälineisiin ja oman tuftauskuvion suunnitteluun. Kurssin aikana voit valmistaa seinätekstiilin tai muun pienehkön tuftatun kuvion, jonka voi liittää esimerkiksi vaatteeseen. Voit suunnitella oman kuviosi tai lähteä liikkeelle valmiista tarvikepaketista. Kurssin ajaksi saat käyttöösi tuftausneulan. Halutessasi sinulla on mahdollisuus valmistaa esimerkiksi Wetterhoffin ja Taito Etelä-Suomen yhteistyönä syntyneitä Inspired by Tellervo Strömmer -tuftausmalleja. Malliston suunnittelu pohjaa Wetterhoffin nimekkäiden suunnittelijoiden töihin ja sen suunnittelusta ja toteutuksesta ovat vastanneet Wetterhoff ja Taito Etelä-Suomi.

Taitotaso: Aloittelija
Ajankohta: 19.9. ja 26.9 klo 17:30-20:30
Hinta: 47 € (jäsenet 42 €) + materiaalit oman käytön mukaan
Maksutapa: PAIKAN PÄÄLLÄ Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortti.  
Opettaja: Sonja Mantere

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen klaukkala@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä varasijoilla oleviin heti, jos paikka vapautuu. 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse klaukkala@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala