Ryijy ihastuttaa kauniilla ja lämpimällä ilmeellään sekä nukkaisella pinnallaan. Ryijyn valmistus on nyt yksi käsityötrendeistä! Kurssilla aloitamme yhdessä ryijyn ompelemisen valmiille pohjakankaalle, opit ryijyn valmistuksen perusteet ja osaat ommella ryijyn valmiiksi. Suurin osa ryijystä ommellaan kotona kurssin jälkeen. Jos kuitenkin tarvitset apua, saat sen taitokeskuksesta. 

Kurssin aikana voit ommella ryijyn valmiista tarvikepaketista tai oman suunnitelmasi mukaan. Huomioithan, että oman ryijymallin suunnittelu vaatii etukäteisvalmisteluja ja aloittelijan on helpointa aloittaa valmiista tarvikepaketista.

Tällä kurssilla voit valmistaa uusia Taito Etelä-Suomen ja Wetterhoffin yhteistyössä suunniteltuja ryijyjä! Lisäksi valittavanasi ovat myös Metsälampi-ryijy, Taitoshop-verkkokaupan ryijypaketit tai voit valmistaa myös muualta ostamaasi ryijypakettia. Ryijypaketin valinta tehdään n. 2 viikkoa ennen kurssin alkua ja tästä kerrotaan lisää infokirjeessä.

Taitotaso: aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: ke 13.11. 17.30-20.30
Hinta: 39 € (jäsen 34 €) + materiaalit n. 70-190 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Eliisa Tikkanen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki