ruusunkukilla koristeltu saippua

Saippuat, Vantaa Hiekkaharju

Valmistamme kurssilla saippuoita valmismassasta. Saippuan valaminen on helppoa ja lopputulos ihastuttaa omassa tai lahjansaajan käytössä. Koristelemme saippuat mm. kuivakukin ja maustein sekä väriraidoilla ja marmrointikuvioilla.

Taitotaso: Aloittelija
Ajankohta: Ti 8.10. klo 17.30-20.30.
Hinta: 39 € (jäsenet 34 €) + materiaalit 20 € (sis. kilo saippuamassaa, hajusteet, väriaineet, tuoksut ja muut koristeet)
Maksutapa: Maksu vain paikanpäällä taitokeskuksessa! Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit.
Opettaja: Tiina Valaranta

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi.

 

 

Osoite: Leinikkitie 22 B, 01350 Vantaa