kolme farkuista punottua sinistä koria

Spiraalipunottu kori farkusta, Hakunila

Hyödynnä käytöstä poistuneet farkut kauniiksi koriksi. Farkkujen elävä ja vaihteleva väri antaa korille kauniin ilmeen ja ohut pellavalanka viimeistelee korin. Tekniikan opittuasi voit hyödyntää sitä korin punontaan myös muilla materiaaleilla. 

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: Pe 11.10. klo 17-20
Hinta: 39 € (jäsenet 34 €) + pellavalangan hinta
Maksutapa: Maksu vain paikan päällä taitokeskuksessa
Opettaja: Eliisa Tikkanen

Hei ystävät!

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You (kurssimaksut). Taito Etelä-Suomen lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hakunila@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hakunila@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Taitokeskus Hakunila, Hepokuja 6 A, 01200 Vantaa