Taitomatka käsityöhön, Lahti

Taitomatka käsityöhön on sukellus vuoden käsityötekniikan, korinpunonnan, maailmaan. Matkan aikana syyskaudella opimme erilaisia punontatekniikoita ja tutustumme erilaisiin punontamateriaaleihin ja toteutamme luovasti omia, teemaan liittyviä, projekteja. Aloitamme kauden pehmeistä materiaaleista ja spiraalipunonnasta, toisella opetuskerralla perehdymme suora- ja vinopunontaan ja kolmannella opetuskerralla tutustumme hexagon-punontaan. Kevätkaudella taitomatka jatkuu kankaanpainon ja kokeilevan/luovan kirjonnan teemalla.

Ajankohta: 6.-7.9., 4.-5.10. ja 29.-30.11. pe-la, pe klo 17-20 ja la klo 10-15

Hinta: 120 + materiaalit käytön mukaan
Opettaja: Outi Heino

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen outi.heino@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Osoite: Vesijärvenkatu 5, 15100 Lahti