tuohi, nahkapaperi kori, punonta

Taitomatka käsityöhön / Lappeenranta

Taitomatka käsityöhön on sukellus vuoden käsityötekniikan, korinpunonnan, maailmaan. Matkan aikana syyskaudella opimme erilaisia punontatekniikoita ja tutustumme erilaisiin punontamateriaaleihin ja toteutamme luovasti omia, teemaan liittyviä, projekteja. Aloitamme kauden suora- ja vinopunonnalla, toisella opetuskerralla perehdymme rottinkipunontaan ja kolmannella opetuskerralla tutustumme pehmeisiin materiaaleihin ja spiraalipunontaan. Kevätkaudella taitomatka jatkuu kankaanpainon ja kokeilevan/luovan kirjonnan teemmalla.

Ajankohta: 27.-28.9., 18.-19.10. ja 15.-16.11. pe-la, pe klo 17-20 ja la klo 10-15

Hinta: 120 , (115 € jäsenet)+ materiaalit käytön mukaan
Opettaja: Riitta Nevalainen ja Marja Koskimäki

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Osoite: Kauppakatu 25, 53100 Lappeenranta