tuftauskurssi-taitopohjoispohjanmaa

Tuftatut taulut ja tyynyt

Valitse malli Oulun Taito Shopin tuftauspakettien valikoimasta ja tule opettelemaan hauska, nopea ja helppo kädentaitotekniikka!

Valittavanasi on useita eri tyyny- tai taulumalleja: Riikinkukko-, Oulu-, Sinä olet tähti -tyynymalli, Auringonkukka-, Aatoskettu- tai Metsäretkitaulu. Voit myös suunnitella oman mallisi! Hanki tuolloin valmis taulupohja ja langat Taito Shopin valikoimasta ja piirrä mallisi kankaalle. Kurssin yhteydessä saat laadukkaan Oxford-tuftausneulan lainaasi.

Oulu to 2.5. klo 17-20 – Kurssin hinta 15€ / jäsenhinta 15€. Kurssin minimiosallistujamäärä 7 hlöä.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

 

 

 

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu