Tuohikori

Tuohikori, Helsinki

Korinpunonta on vuoden käsityötekniikka ja nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua tuohen punontaan! Taipuisat tuohisuikaleet punotaan vinopunonnalla tyylikkääksi ja ajattomaksi koriksi. Kori on kaunis koriste pöydällä ja sopii myös esimerkiksi leipäkoriksi. Koivun tuohi on perinteinen materiaali, jonka kerääminen ja käsittely vaativat taituruutta. Kurssin opettaja on tuohitaituri Jaana Öljymäki ja hän tutustuttaa sinut tuohen ja punonnan maailmaan!

Korin leveys n. 19 cm ja korkeus n. 6 cm. Kurssi sisältää 30 min ruokatauon.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: su 1.9. klo 10-16.15
Hinta: 69 € (jäsen 64 €) + materiaalit 45 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Jaana Öljymäki

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki