suorakaiteen muotoinen punottu tuohikori

Tuohikori, Hakunila

Korinpunonta on vuoden käsityötekniikka ja nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua tuohen punontaan! Taipuisat tuohisuikaleet punotaan vinopunonnalla tyylikkääksi ja ajattomaksi koriksi. Kori on kaunis koriste pöydällä ja sopii myös esimerkiksi leipäkoriksi. Koivun tuohi on perinteinen materiaali, jonka kerääminen ja käsittely vaativat taituruutta. Kurssin opettaja on tuohitaituri Jaana Öljymäki ja hän tutustuttaa sinut tuohen ja punonnan maailmaan!

Korin leveys n. 19 cm ja korkeus n. 6 cm. Kurssi sisältää 30 min ruokatauon.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: La 31.8. klo 10-16.15
Hinta: 69 € (jäsen 64 €) + materiaalit 45 €
Maksutapa: HUOM. maksu vain paikanpäällä taitokeskuksessa! Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit.  
Opettaja: Jaana Öljymäki

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille vähintään viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hakunila@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä varasijoilla oleviin heti, jos paikka vapautuu. 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hakunila@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Taitokeskus Hakunila, Hepokuja 6 A, 01200 Vantaa