Lankoja, sukkapuikkoja ja sakset pöydällä.

Unelmien neulepaita, Orivesi

Oletko miettinyt uuden neulepaidan neulomisesta, mutta projektin aloitus mietityttää? Haluaisitko oppia mm. neuleen tekemisen ylhäältä alaspäin tai tuottaako oikeiden materiaalien valinta suosikkimalliin vaikealta? Kurssilla saat tukea omien neulepaitahaaveiden toteutukseen. Kurssilla kukin edistää omaa paitaprojektiaan kurssikerroilla sekä niiden välillä. Kurssikerroilla jaamme neulonnan vinkkejä ja niksejä ryhmän valmistamien töiden ja toiveiden mukaan. Kurssilla voit toteuttaa myös muita neuletöitä, kuten liivejä, sukkia tms.

Olemme yhteydessä sähköpostitse kaikkiin kurssilaisiin ennen kurssin alkua, jotta voimme avustaa mm. malliin sopivien lankojen valinnassa. Malleja löydät mm. Taito Pirkanmaan verkkokaupasta.

Kurssi kokoontuu tiistaisin neljä kertaa: 29.10, 12.11. ja 26.11. klo 17-19.30 sekä 10.12. klo 17-18.

Kurssimaksu 78 € (jäsenhinta 66,30 €) + materiaalit

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen orivesi@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

 

Osoite: Keskutie 37, 35300 Orivesi