Velholeiri koululaisille, Seinäjoki

Velholeiri 2, Seinäjoki

Kalevan Navetalla syvennytään jälleen taikavoimien, velhouden ja Harry Potter -kirjojen maailmaan käsitöiden kautta! Leirillä tulevat noidat ja velhot pääsevät tutustumaan muun muassa taikasauvan valmistamisen saloihin, taikajuomien mystiikkaan sekä luudan loihtimiseen. Monimateriaalisten käsityötekniikoiden lisäksi myös ryhmässä toimiminen, kirjojen maailmaan eläytyminen sekä tietenkin taikavoimien harjoittaminen on vahvasti mukana leirillä.

Viikon kestävä koululaisten päiväleiri järjestetään Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa 24.–28.6. ma-pe klo 9–13.15  

Leirin hinta on 122,00 € sisältäen ohjauksen ja kaikki materiaalit. (Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.)

 

Ilmoittautuminen:

Ensimmäisiin kenttiin täytetään vanhemman / huoltajan sähköpostiosoite, nimi, osoite ja puhelinnumero.
Näiden jälkeen tulee leiriläisen tiedot (nimi, ikä, *kuvauslupa):

*Kuvauslupa koskee mahdollista valokuvausta Taito Etelä-Pohjanmaan markkinointia varten.

Varmistathan, että puhelinnumero on sellainen, mistä huoltajan saa tarvittaessa kiinni päivän aikana. Lisätiedoissa voit mainita myös toisen huoltajan puhelinnumeron ja mahdollisia muita huomioitavia asioita (allergiat, kaveritoive ym.)

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua leirille ja peruuttaa koululaisen osallistumisen viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja leiristä voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla nappi@taitoep.fi tai puhelimitse Hanne 044-545 4072 tai Anne 040-551 2072.

Onko leiri täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse nappi@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, 60100 Seinäjoki