Velholeiri koululaisille, Vaasa

Velholeiri, Vaasa

Leirillä syvennytään taikavoimien, velhouden ja Harry Potter -kirjojen maailmaan käsitöiden kautta! Tulevat noidat ja velhot pääsevät tutustumaan muun muassa taikasauvan valmistamisen saloihin sekä taikajuomien mystiikkaan. Monimateriaalisten käsityötekniikoiden lisäksi myös ryhmässä toimiminen, kirjojen maailmaan eläytyminen sekä tietenkin taikavoimien harjoittaminen on vahvasti mukana leirillä.

Viikon kestävä koululaisten päiväleiri järjestetään Vaasan taitokeskuksessa
ma-to 17.-20.6. klo 9-14.15

Leirin hinta on 53,00 € (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä) + materiaalit. Materiaalit maksetaan leirin päätteeksi käytön mukaan. 
 

 

Ilmoittautuminen:

Ensimmäisiin kenttiin täytetään vanhemman / huoltajan sähköpostiosoite, nimi, osoite ja puhelinnumero.
Näiden jälkeen tulee leiriläisen tiedot (nimi, ikä, *kuvauslupa):

*Kuvauslupa koskee mahdollista valokuvausta Taito Etelä-Pohjanmaan markkinointia varten.

Varmistathan, että puhelinnumero on sellainen, mistä huoltajan saa tarvittaessa kiinni päivän aikana. Lisätiedoissa voit mainita myös toisen huoltajan puhelinnumeron ja mahdollisia muita huomioitavia asioita (allergiat, kaveritoive ym.)

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua leirille ja peruuttaa koululaisen osallistumisen viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja leiristä voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla vaasa@taitoep.fi tai puhelimitse 044-545 4840 tai Pipsa 044-545 4071

Onko leiri täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse vaasa@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)