Taitokeskus Epilä

Taito Pirkanmaalla on Tampereella kolme taitokeskusta. Yksi näistä sijaitsee Länsi-Tampereella Epilässä. Taitokeskus on toiminut Pispalan valtatien varrella sijaitsevissa tiloissa, entisessä pankkisalissa, vuodesta 2012.

Valoisa ja avara tila mahdollistaa laajat kudonnan mahdollisuudet, aktiivista kurssitoimintaa sekä suuri määrä Käsityö- ja muotoilukoulun ryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille.

Epilän taitokeskuksessa on kymmenet kangaspuut. Puissa kudotaan eniten mattoja, mutta sesongin ja asiakkaiden toiveiden mukaan puissa on myös poppana-, pyyhe-, shaali- ja muita sisustustekstiililoimia. Kuuntelemme mielellämme asiakkaiden loimitoiveita!

Kuka tahansa voi tulla kutomaan – ammattitaitoiset ohjaajamme neuvovat työssä alkuun, vaikka olisit aivan ensimmäistä kertaa istahtamassa kangaspuiden ääreen. Aloittelevan kutojan kuitenkin kannattaa sopia etukäteen aika, jolloin neuvontaa on hyvin saatavilla. Epilässä voi työskennellä omatoimisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Epilän taitokeskuksessa työskentelevien käsityön ammattilaisten erikoisosaamista on kudonta, mutta kuten muuallakin, kaikenlaiset materiaalit ja tekniikat taipuvat Epilän väen ohjauksessa monenlaisiksi tuotteiksi. Kudonnan ja kädentaitokurssien lisäksi Epilässä järjestetään tapahtumia, näyttelyitä ja taitokeskuksessa on myynnissä erilaisia käsityömateriaaleja.

Taitokeskus Epilä

Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere
p. 050 409 3760
epila@taitopirkanmaa.fi

Henkilökunta

Vastaava neuvoja Anna Mäkelä
Neuvoja Marianna Vilonen
Näpsä-opettaja Minna Luomaharju

Aukioloajat

Ma, ti, ke, to 9–16 ja pe 13–16
Taitokeskus lomailee 1.-31.7.2024

Omatoiminen kudonta mahdollista iltaisin ja viikonloppuisin.