Taito Shop Tampere

Taito Shop Tampere on ihanien tavaroiden kauppa, jossa on tarjolla laaja valikoima pääosin suomalaisten kädentaitajien laadukkaista materiaaleista valmistamia tuotteita arkeen ja juhlaan, itselle, kotiin ja lahjaksi.

Mustavalkoiset Tampere-tuotteet ovat Taito Shop Tampereen omaa tuotantoa,

Tampereen Taito Shopista löydät paljon suomalaista designia, kodin käyttö- ja koriste-esineitä, tekstiileitä, koruja, laadukkaista materiaaleista tehtyjä vaatteita ja pieniä herkkuja. Tuotteemme ovat kauniita ja kestävällä tavalla valmistettuja – ja mikä parasta, myymälässä viimeistelemme halutessasi antamisen ilon kauniisti paketoimalla. Meiltä löydät myös ison valikoiman Tampere-tuotteita, mm. herkkuja, kauniita käyttötarvikkeita keittiöön ja ne kuuluisat Tampere-kalsaritkin.

Taito Shop Tampere sijaitsee Verkarannassa, katutasossa aivan ydinkeskustassa lähellä Koskikeskusta ja Hotelli Ilvestä bussi- ja ratikkapysäkkien läheisyydessä. Verkaranta on historiallinen ja tunnelmallinen vanha värjäämörakennus, jonka ikkunoista avautuu ainutlaatuinen näköala Tampereen kulttuurimaisemaan, Tammerkoskelle, tehtaalle ja Hämeensillalle.

Sisustukseen, pukeutumiseen ja lahjaksi sopivia tuotteitamme voit ostaa myös valtakunnalliseen Taito Shop -ketjuun kuuluvien myymälöiden yhteisestä verkkokaupasta.

Taitoyhdistyksillä on 23 Taito Shop -myymälää eri puolilla Suomea ja useissa taitokeskuksissa on pienempiä myyntipisteitä. Taito Shop -myymälöiden tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnittain. Taito Shop Tampereen omistaa Taito Pirkanmaa Oy. Aiemmin meidät tunnettiin nimellä Pirkanmaan Kotityö.

Meillä Taito Shopissa on myös tarjolla upea valikoima myös käsityömateriaaleja, erityisesti neulelankoja ja neulomiseen liittyviä tarvikkeita sekä valmiita tarvikepaketteja, jotka sisältävät ohjeen ja juuri oikean määrän lankaa.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot

Taito Shop Tampere
Vuolteentori 2, 33100 Tampere
p. 050 598 4367

Aukioloajat

Ma–pe 10–18, la 10–16.

Seuraa Taito Shop Tamperetta somessa: