Monday-mekko

Ei mekko maanantaita pahenna – tee itsellesi helppo Monday-mekko

Monday -mekko on suorastaan klassikko – helppo tehdä ja ihana päällä. Tällä kurssilla valmistetaan Kässäkerho PomPomin Monday-mekko joustamattomasta kankaasta. Mallia on helppo muunnella omien toiveiden mukaan. Monday-mekon ompelu onnistuu aloittelijaltakin – kurssi on siis loistava mahdollisuus aloittaa ompeluharrastus. Kurssikokoontumiset pe 17.5.24 klo 17.30-20.30 ja la 18.5.24 klo 10.00-13.00.

Kangas mekkoa varten tulee hankkia ja pestä/kutistaa valmiiksi etukäteen annettavien ohjeiden mukaan. 

Opettajana kurssilla Maria Visuri

Kurssin hinta 40 €, jäsenhinta 35 €. Kurssimaksu sisältää kaavan käytön.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu (88)