PaaPii ompelukurssi vaasa

Ompelukurssi: PaaPii, Vaasa

Ompelukurssi: PaaPii, Vaasan taitokeskus
Pe 17.5. klo 13-20

Opettajana Maria Hanhiniemi, Seinäjoen taitokeskus

Yhteistyössä:
   

PaaPii Pop Up Vaasan taitokeskuksessa 15.-21.5.
Avoinna Ma klo 12-17, Ti-To klo 11-17, Pe klo 11-19

Kurssin kuvaus: Ompelukurssilla ommellaan PaaPiin ihanista kankaista vaatteita lapsille ja aikuisille. Kankaat, muut materiaalit, kaavat ja kaikki tarvittavat työvälineet löydät meiltä! 
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Kurssilta löytyy kaikki tarvikkeet, mukaasi tarvitset vain hyviä eväitä ja tekemisen iloa! Lisäksi voit ottaa mukaasi oman saumurin ja kaavat, jos olet sellaiset valmiiksi katsonut. Sekä omat nuppineulat. 

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi   tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa