Farkkuklubi ja hyvä seura tekevät elämästä hauskaa! Farkkuklubissa viihdymme, opimme hyödyntämään farkkujen kankaan erilaisiksi tuotteiksi. Farkkuklubissa päätät itse, mitä tuotteita haluat valmistaa. Jokaisella kokoontumiskerralla on pieni opetustuokio päivän teemaan; Sashiko-kirjonta, pussukat, matonkuteen leikkaaminen, korjausompelu. 
Farkkuklubi on ihan paras tapa rentoutua!
Teemme yhteistyötä M.A.S.I. Companyn kanssa ja farkkumateriaali sisältyy klubiin, muusta materiaalista maksat käytön mukaan.
 

Taitotaso: Aloittelija ja osaaja
Aika: maaanantai 6.5., 13.5., 20.5. ja 27.5. klo 14.00-16.15
Klubihinta:  30 €, jäsenille 25 € tai maksuton, kun tuot mukanasi yhden uuden jäsenen – myös uudelle jäsenelle maksuton!
Kaikki ilmoittautuvat henkilökohtaisesti verkkosivun kautta.
Sinua opastaa: Minna Koskinen
HUOM. Maksu paikan päällä

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua. 

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hyvinkaa@etelasuomi.fi  Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse  hyvinkaa@etelasuomi.fi 

Osoite: Rautatienkatu 11, 05800 Hyvinkää