Kesäneulekurssilla opit neulomaan kauniita neulepuseroita

Kesäneuleet käsityökurssi Kuopio

Tule mukaan käsityökurssillemme neulomaan kevyempi neulepaita tai neuletakki tulevaan kesään. Osaat ehkä jo perussilmukat, mutta neulepuseron aloittaminen vielä arveluttaa, osaanko minä? Ohjeillamme ja opastuksella onnistut aivan varmasti, nyt on mitä oivallisin hetki tarttua puikkoihin ja tulla kesäneulekurssille!

Taito Itä-Suomi ry:n monipuolisista neulemallistoista löydät varmasti mieleisen mallin tulevan kesän luottoneuleeseen. Hyvästä ja laadukkaasta Lana Grossan lankavalikoimastamme voit valita mieleisen, käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan langan. 

  • Ihanan keveä Ecopuno-lanka on puuvillan, alpakan ja merinovillan sekoitetta ja sopii erinomaisesti kevyempään, mutta villaisen tuntuiseen neulepaitaan. Langalle löytyy ohjeita kaarrokeneuleeseen, pitsineuleisiin, neuletakkiin sekä neuleliiviin. 
  • Pehmeääkin pehmeämpi ja unelmankevyt Hortensia -neuletunika neulotaan yksinkertaisesta Setasuri-langasta, josta 69% on Suri -alpakoista saatavaa erittäin pehmeää ja pörröistä villalankaa ja 31% silkkiä. Näiden kuitujen avulla Setasuri-lanka on ihanteellisen ohutta, lämmintä, pehmeää ja pörröistä. 
  • Solo Lino -lanka on pellavalanka, josta 80% on kierrätettyä pellavaviskoosia ja 20% puhdasta pellavaa. Viskoosi antaa lankaan ihanaa hohdetta. Tästä pehmeän tuntuisesta langasta valmistat kauniit ja laskeutuvat kesäneuleet! Langalle on valittavana useampi upea kaarrokeneuleohje.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä. Voit käydä tutustumassa neulemalleihin ennakkoon Taito Shopissa ja varata mieleiset langat sekä ohjeen kurssille. 

Hintaesimerkkejä: Kuistilla -kaarrokeneule Ecopunosta M-koossa 87,10€ ja L-koossa 97€. Hortensia -neuletunika Setasuri -langasta S/M koossa 61,30€ ja L/XL koossa 79,10€. Ruusuköynnös -neulepaita Solo linosta S/M koossa 83,90€ ja L/XL koossa 97,60€.

Taitotaso Osaaja, kurssi on jo hieman vaativampi ja vaatii keskittymistä sekä perusneuletaitoja.

Kokoontumisajat: ke 8.5., 22.5. ja 29.5. klo 16-18.30

Hinta: 29€ + materiaalit.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440162 277

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio