Kesäklubi: Virkaten ja neuloen jämälangoista, Helsinki

Kesäklubissa tutustumme jämälangoilla virkkaamiseen ja neulontaan. Valmistamme kesäisiä asusteita, kuten huiveja, hattuja tai kasseja. Voit esimerkiksi virkata Qvidi Mina -tekniikalla hauskoja ruutuja ja sommitella niistä omannäköisesi lopputuloksen. Klubin aikana voit työstää yhtä tai useampaa neule-ja/tai virkkaustyötä. Tule nauttimaan kesäklubin rennosta tunnelmasta ja tekemisen ilosta!

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: ma-to 27.-30.5. klo 10-14
Hinta: 84 € (jäsen 79 €) + materiaalit käytön mukaan
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Iina Pärssinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki