värikkäät kangassandaalit

Nellinooran sandaalikurssi, Hervanta

Kurssilla valmistat yksilölliset sandaalit valitsemastasi kankaasta. Taatusti kesän hienoimmat kengät!

Ota mukaasi sakset, kyniä ja valitsemaasi kangasta. 

Kangasta tulisi olla noin 90 x 40cm pala. Kangas on hyvä pestä ja silittää ennen kurssia. 
Koot 36-45

Materiaalimaksu käteisellä tai mobilepayllä 20e suoraan opettajalle.

Opettaja tuo kurssilla tarvittavat materiaalit sekä työkalut. Saat infokirjeen ennen kurssia, jossa kerrotaan tarkemmat ohjeet ja mukanasi tuotavat tarvikkeet.

Tuoksu- ja kemikaaliherkät huomioikaa, että kurssilla käytössä voimakasta kontaktiliimaa.

Kurssi kokoontuu keskiviikkona 12.6. klo 16-21.00

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”  ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. HUOM. emme vastaanota enää käteistä toimipisteessämme.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

  • Tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia.

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere