vaaleansiniset pipo ja kauluri naisen päässä ja kaulassa

Neuleklubi, Luumäki

Tartutaan rohkeasti puikkoihin – Neuleklubi kutsuu kaikkia, niin aloittelijoita kuin hiukan kokeneempiakin neulojia. Syksyllä aiheita esim. jämälankojen hyödyntäminen, erilaiset luomiset ja päättelyt. Aiheita voi myös toivoa.Voit myös neuloa omaa työtäsi tai ”tikuttaa” yhdessä valittua mallia.

Taitotaso: osaaja

Ajankohta:  to 12.9., to3.10.,to 28.11. ja to 12.12.klo 17-18.30

Hinta: 55 € (jäsen 50 €) + materiaalit 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.

Opettaja: Riitta Nevalainen

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen riitta.nevalainen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Osoite: Pajatie 7, 54500 Taavetti