Ompele valmiskaavoista kesämekko, Hervanta

Jos olet haaveillut ompeluharrastamisen aloittamisesta, mutta ei oikein tiedä miten aloittaisit, niin tämä kurssi on juuri sinulle! Lyhytkurssin tavoitteena on oppia lukemaan ompeluohjeita ja tekemään niiden avulla itselle kesämekko tai tunika. Kurssilla valitaan mieluinen malli valmiista kaavoista ja surautetaan se ompelukonetta ja saumuria käyttäen. Voit tehdä vaatteen myös lahjaksi.

Kurssi kokoontuu

MA 13.5. klo 17.00-19.15

LA 18.5. klo 10–16.45

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, jotka pursuavat intoa omien vaatteiden tekemiseen! Ilmoittautuneet saavat tarkemmat lisätiedot sähköpostiinsa kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Ohjeissa opastetaan materiaalien hankkimisessa ja mallin valinnassa.

Taitokeskus Hervannan löydät Hermiasta, osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3krs. Sisäänkäynti on kadun puolelta.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere