Workshop: Uniikki flat cap / lätsä

Paras kesä syntyy kun päässä on ihan itse tehty lätsä!

Tällä uutuuskurssilla tehdään vanhanajan lippis, eli lätsä tai flat cap, ihan miksi itse sitä haluat kutsua! Kurssin jälkeen olet pienellä treenillä lähes lätsä-mestari itsekin!

Kurssille voit tuoda omat materiaalit, joista haluat lätsän tehdä. Päällikankaan materiaalin tulee olla tukevaa kangasta, jotta lätsästä tulee ryhdikäs. Vuorikangas puolestaan saa olla hengittävää, kuten vaikkapa ohut puuvillakangas. Tarvitset kangasta päälliseen ja vuoreen molempiin noin 70 cm x 70 cm verran.

Mikäli sinulla ei ole omia kankaita, voit ostaa niitä myös kurssin vetäjältä hintaan 10€/lätsä. (Maksu käteinen tai Mobile Pay)

Kurssi soveltuu ompelutaidon alkeet osaaville.

 

Kurssipäivät:

La 8.6. klo 11 – 16

Su 9.6. klo 11 – 16

Opettajana muinaistekniikan artesaani Tuomo Hakkarainen.

Kurssin hinta: 92€  (jäsenhinta 82,80€)

(Sis. opetuksen, kurssilla käytettävät koneet, välineet ja muun muassa vahvikekankaat)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku