Näpsän oppilashaku on nyt auki

  Näpsän oppilaat lyövät nauloja vasaroilla puutöihin.


  Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän opinnot tarjoavat käsityön harrastajalle ripauksen enemmän kuin itsenäinen käsityön harrastaminen. Käsityön taiteen perusopetuksessa opitaan uusia tekniikoita ja tutustutaan uusiin materiaaleihin suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti, omaa luovuutta ja ideointia unohtamatta.

  Opetuksen tavoitteena on, että oppilas perehtyy monipuolisesti erilaisiin materiaaleihin ja tekniikoihin sekä soveltaa tietoja ja taitoja käsityöllisessä suunnittelu- ja valmistusprosessissa. Oppilas kokee iloa oppimisesta tekemällä, arvostaa omaa ja ryhmän työskentelyä.

  Näpsässä oppilas voi opiskella käsityön taiteen laaja oppimäärän, jonka aikana ehtii perehtyä moneen eri materiaaliin ja keskittyä omiin suosikkeihin. Opintojen aikana tutustuu samanhenkisiin ihmisiin ja opinnoista voi jopa saada uusia ystäviä. Oppilailta kysyttäessä on noussut esiin monia positiivisia syitä siihen, miksi Näpsässä viihdytään vuodesta toiseen:

  ”Näpsässä pääsee oppimaan kaikenlaista uutta mitä ei kotona välttämättä opettelisi.”

  ”Löytää itsestään myös uusia puolia.”

  ”Tosi kivaa ja kiinnostavaa, kun saa tehdä uusia juttuja.”

  ”Saan ammattitaitoista ja ystävällistä ohjausta ja pääsen kokeilemaan tekniikoita, joihin muuten ei olisi varaa tai joskus edes kiinnostusta.”

  ”Tapaan ja tutustuu samasta asiasta kiinnostuneisiin ihmisiin ja oppii uusia tekniikoita ja saa neuvoa omaan tekemiseen.”

  ”Opin uusia taitoja ja se lisää sekä luovuuttani, että henkistä hyvinvointia.”

  Ilmoittaudu nyt mukaan kevään ryhmiin, oppilashaku on avoinna. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti. Lisätietoa opinnoista ja ilmoittautumislomakkeen löydät Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän sivuilta.

  TÄGIT: