Nenäpäivänä hullutellaan hyvän asian puolesta

  Pilkkua, raitaa, koukeroita ja kuvioita! Nenäpäivän nimikkosukat voivat olla tekijänsä näköiset ja mielikuvitusta saa käyttää. Nenäpäivän yhteydessä tehtävä neulominen on jo perinne. Vuosien aikana Nenäsukkien avulla on kerätty rahaa hyväntekeväisyyteen ympäri Suomea. 

  Nenäpäivällä kerätään varoja maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi. Nenäpäivän viesti on, että hyväntekeväisyys voi olla hauskaa. Kampanjassa on erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, joihin ihmiset voivat osallistua ja tehdä hyvää.

  Nenäpäivän tunnusmerkki on punainen nenä, joka symboloi iloa ja rohkeutta auttaa. Nenäpäivän toiminta perustuu vahvasti yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen. Lukuisat yritykset, julkisuuden henkilöt ja vapaaehtoiset osallistuvat kampanjaan eri tavoin. Taito Pirkanmaa osallistui tänä vuonna kampanjaan tuottamalla kampanjan käyttöön iloiset ja värikkäät Nenäsukat. Niiden avulla on monta keinoa tehdä hyvää maailman lasten hyväksi.

  1. Nenäsukan ohje on ladattavissa maksutta Taito Pirkanmaan verkkokaupasta. Voit neuloa sukat, myydä ne eteenpäin ja lahjoittaa myyntihinnan keräykseen.

  2. Voit ostaa ohjeen Taito Pirkanmaalta myös maksullisena versiona. Tuotto tästä maksullisesta ohjeesta lahjoitetaan suoraan Nenäpäivän keräykseen.

  3. Jos nyt ei ole oikea aika neuloa, voit tukea kampanjaa osallistumalla muutamalla eurolla Taito Pirkanmaan omaan keräykseen. Jokainen keräykseen lahjoitettu euro menee lyhentämättömänä keräykseen.

  Nenäsukat voi neuloa esimerkiksi Taito Pirkanmaan Kirjo-Pirkasta, joka on pehmeä ja sileä villasekoitelanka (75 % villaa, 25 % polyamidia). Lanka on miellyttävä neuloa ja siitä valmistetut käsityöt kestävät käyttöä. Kirjo-Pirkka on sukaksi neulottuna miellyttävän ohut ja mahtuu sirompaankin kenkään. Lanka on fingering paksuista, vyyhdissä on lankaa 100 grammaa, noin 420 metriä. Puikkosuositus on 2½. Lanka on konepestävä 40 °C.

  TÄGIT: