Näpsän oppilashaku on alkanut

  Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän oppilaat tekevät iloisina savitöitä.

  Harrastatko käsitöitä mieluiten yhdessä muiden kanssa? Etsitkö kadoksissa ollutta luovuutta? Innostutko oppimisesta? Arvostatko yhteisöllisyyttä? Tule Näpsään, meiltä saat oppia, osaamista ja onnistumisen iloa!

  Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä tarjoaa laajan oppimäärän mukaista käsityön taiteen perusopetusta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 5-vuotiaasta alkaen taitotasosta riippumatta. Näpsässä pääsee kartuttamaan käsityöosaamista monipuolisemmin perustaidoista alkaen kohti syventävää osaamista.

  Näpsässä on innostava oppimisympäristö, jossa keskitytään kädentaitojen kehittämiseen ja luovuuden ilmaisemiseen erilaisten käsitöiden ja muotoilun avulla. Toiminnan tavoitteena on tarjota oppilaille monipuolisia mahdollisuuksia oppia uusia taitoja, kehittää luovuuttaan ja inspiroitua käsillä tekemisestä.

  Koulun tarjoamat opintokokonaisuudet kattavat laajan kirjon tekniikoita aina perinteisistä käsityötaidoista moderneihin muotoilumenetelmiin ja -materiaaleihin. Näpsässä voi oppia esimerkiksi huovutusta, ompelua, neulontaa, keramiikkaa, kankaankudontaa, metallitöitä, puutöitä, nahkatöitä, lasi- ja emalitöitä sekä monia muita kädentaitoihin liittyviä tekniikoita.  

  Oppilashaku Näpsään on avoinna 2.4.–31.5.2024. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti. Lisätietoa opinnoista ja ilmoittautumislomakkeen löydät Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän sivuilta.

  TÄGIT: