Etsimme Hervannan taitokeskuksen tiimiin keramiikan ammattilaista

  Taito Pirkanmaa ry on käsityöalan toimija, joka ylläpitää monipuolista käsityötaidon osaamista, vahvistaa itsetekemisen kulttuuria ja kantaa vastuuta käsityön kulttuuripääomasta. Tuotamme käsityön palveluja harrastajille ja yrityksille.

  Nyt etsimme Taitokeskus Hervannan tiimiin uutta työkaveria! Jos tunnet paloa käsityöalalle ja sinulla on soveltuva koulutus, laita ihmeessä hakemus tulemaan!

  Keraamikko tai keramiikkatekniikat hallitseva neuvoja

  Taitokeskus Hervanta on monipuolinen käsityön harrastuspaikka, jonka erityispiirre on laaja-alainen keramiikkatoiminta. Keramiikan perusteet ja lasituksen hallitseva asiakas voi työskennellä pajassa oman aikataulunsa mukaisesti. Taitokeskuksen kurssivalikoimassa korostuvat keramiikan lisäksi myös erilaiset nahkatyöt – muita kädentaitoja unohtamatta.

  Haemme nyt Hervannan taitokeskuksen kolmihenkiseen tiimiin keraamikkoa tai kokenutta, keramiikkatekniikat hallitsevaa neuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä. Viikkotyöaika on neuvoteltavissa 80-100 %:n työajalle. Neuvonta-alan viikkotyöaika on 38,25 h/viikko.

  Tehtävänäsi on hoitaa taitokeskuksen keramiikkapajan ohjaustoimintaa sekä kurssien suunnittelu- ja ohjaustyötä. Työtehtäviin kuuluvat mm. tiloista ja välineistä huolehtiminen, materiaalien organisointi ja toiminnan paikallinen markkinointi viestintätiimin tuella.

  Lisäksi työtehtäviin kuuluu myös muita taitokeskuksen tehtäviä, kuten tapahtumissa työskentelyä, lasten lomaleirien, kerhojen tai kulttuurikasvatustyöpajojen ohjaamista. Työhön voi sisällyttää myös lasten, nuorten ja aikuisten laajan oppimäärän käsityön taiteen perusopetustyötä.

  Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, pedagogista osaamista sekä aitoa innostusta käsityöalaa kohtaan. Arvostamme monipuolista kädentaitojen osaamista eri tekniikoista. Erilaisten oppijoiden opetus- ja kohtaamistaidosta on tehtävässä apua.

  Noudatamme tehtävässä neuvonta-alan runkosopimusta. Palkkauksessa noudatamme palkkaluokkaa C, joka on 1 866,45 €/kk, jonka lisäksi maksamme henkilökohtaista lisää. Taiteen perusopetuksen opetustunneista maksamme opetustuntilisää 4,50 € + lomakorvaus/oppitunti.

  Lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta kuitenkin viimeistään 15.3.2024 mennessä toiminnanjohtaja Tuula Ruusumaalle, tuula.ruusumaa@taitopirkanmaa.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella p. 050 680 18.

  Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

  TÄGIT: