Vauvojen värikylvyt

Värikylpy on visuaalista ilottelua vauvalle ja aikuiselle. Työpajan tärkeintä antia on hetkeen heittäytyminen, tekemisen ilo ja vuorovaikutus. Vauva osallistuu värikylpyyn oman läheisen aikuisen kanssa. Värikylpyjä järjestetään Tampereella, Epilän taitokeskuksessa.

Vauvat tuottavat jälkeä käyttäen koko kehoaan tai erilaisilla välineillä. Tärkeintä ei ole teos, vaan yhteinen aisti- ja tunnekokemus. Osa vauvoista on avoimempia, eikä aikaa uuteen tilanteeseen sopeutumiseen kulu niin paljoa kuin toisilla.

Ohjaajat ovat kokeneita ja tähän toimintaan koulutettuja. Vauvojen värikylpy™-metodi on kehitetty Porin lastenkulttuurikeskuksessa.

Värikylvyissä käytettävät materiaalit ovat turvallisiksi todettuja ja myrkyttömiä. Maalausaineina käytetään pääosin elintarvikkeita, joten kaikista vauvan ja vanhemman allergioista on ehdottomasti kerrottava ohjaajalle ilmoittautumisen yhteydessä. Käsityökontekstissa leluilla ja materiaaleilla ei ole samanlaista standardia kuin esimerkiksi kaupasta saatavilla leluilla. Vastuu ja harkinta materiaalin käytössä ja tilassa toimimiselle on viime kädessä aina lapsen kanssa toimivalla aikuisella.

Tutustu vanhempien ohjeistukseen ennen ilmoittautumista.

Maksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai kulttuuri- ja virikeseteleillä. Palvelun voi maksaa kulttuurimaksuvälineellä kokonaan tai osittain, rahaa ei palauteta.

Maksuvälineinä käyvät:
Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, ePassi kulttuurietu sekä Edenred Virike
Setelit: Smartum, Tyky+-kulttuuri ja Edenred Virike
Kortti: Edenred Virike

Seuraavat Vauvojen värikylvyt ovat Juhannuskylvyt 18. ja 19.6. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Rastita ryhmä, johon ilmoittaudut.

Tahmatassut kokoontuu 18. ja 19.6. ti ja ke klo 11-12

Värivarpaat kokoontuu 18. ja 19.6. ti ja ke klo 14-15

Lisätiedot:
Taitokeskus Epilä

Pispalan valtatie 133, Tampere
epila@taitopirkanmaa.fi
p. 050 409 3760

VAUVOJEN VÄRIKYLPY EPILÄN TAITOKESKUKSESSA

ILMOITTAUTUMINEN
ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA