Verkarannan avajaisviikolla käsityöpajoja ja edullisia ostoksia

  Verkaranta on nyt Taito Shop Tampereen ja Taitokeskus Verkarannan yhteinen koti. Olemme kaikki hyvin iloisia, että olemme vihdin saman katon alla.

  Vietämme uudistuneen Verkarannan avajaisviikkoa Taidon ja käsityön viikolla 8.–13.4.2024, jolloin voit tehdä edullisia ostoksia Taito Shopissa ja osallistua taitokeskuksen työpajoihin koko viikon ajan.

  Non stop -pajat järjestetään taitokeskuksen parvella maanantaista torstaihin klo 11–17. Ainoastaan perjantain mukipajaan pitää ilmoittautua ennakkoon. Työpajoihin osallistutaan materiaalimaksun hinnalla riippuen tekniikasta ja työn koosta.

  Maanantai | RYIJYT
  Miten ryijysolmu tehdään, entäpä nukkasekoitus? Pajassa pääset kokeilemaan ja osallistumaan yhteisöryijyn tekemiseen tai saat avun ostamasi ryijytarvikepaketin aloittamiseen.

  Taito Shopissa ryijytarvikepaketit ja Sirkka-ryijylangat -20 % sekä inspiroiva G-Moodin korvispaja.

  Tiistai | NEULEET
  Oletko neulonnan vasta-alkaja tai onko sinulla haasteita edetä valitsemasi mallin kanssa? Neuleiden teemapäivänä saat vinkkejä, miten jatkaa keskeneräistä neuletta loppuun tai saat vinkkejä uuden neulemallin aloittamiseen. Ota mukaan keskeneräinen työsi, haaveilemasi mallin ohje tai tule tutustumaan Taito Pirkanmaan laajaan neulemallistoon.

  Taito Shopissa Pirkka-langat -20 %, muut langat -15 % sekä inspiroiva G-Moodin korvispaja.

  Keskiviikko | TUFTAUS & KIRJONTA
  Kankaiden kuviointia langoilla voi tehdä joko kirjoen tai tuftaten. Tule kokeilemaan, miten tuftausneula toimii ja miten voit kirjomalla korjata vaikka vaatteita.

  Taito Shopissa kirjontapaketit -20 % sekä inspiroiva G-Moodin korvispaja.

  Torstai | PUNONTA & KUDONTA
  Tule seuraamaan, miten pirtakangaspuihin luodaan loimi ja miten voit luoda uniikkeja huiveja kutomalla. Voit myös kokeilla vuoden käsityötekniikkaa, spiraalipunontaa kierrätetyllä farkulla.

  Taito Shopissa kaikki myymälän tuotteet -15 %, yli 50 € ostoksiin tyylikäs Tampere-kassi kaupan päälle sekä inspiroiva G-Moodin korvispaja.

  Perjantai | MUKIPAJA
  Mukipajassa valmistetaan klo 13–15.30 mukeja siirtokuvilla. Tämä on viikon pajoista ainoa, johon pitää ilmoittautua ennakkoon Mukipaja Tampere verkkokaupan kautta.

  Taito Shopissa kaikki myymälän tuotteet -15 %, yli 50 € ostoksiin tyylikäs Tampere-kassi kaupan päälle.

  Lauantai | IHANIEN OSTOSTEN PÄIVÄ
  Taito Shopissa kaikki myymälän tuotteet -15 %, yli 50 € ostoksiin tyylikäs Tampere-kassi kaupan päälle.


  Taito Shop Tampere
  Verkaranta, Vuolteentori 2, 1. kerros
  Avoinna ma–pe 10–18, la 10–16
  taito.shop@taitopirkanmaa.fi

  Taitokeskus Verkaranta
  Verkaranta, Vuolteentori 2, 2. kerros
  Avoinna ma–pe 10–17
  verkaranta@taitopirkanmaa.fi

  TÄGIT: