Lapuan Kankurit on nyt osa Tampereen Taito Shopia

  Taito Shop Tampereen uudistunut myymälä on avautunut Tammerkosken rannassa, vanhassa värjäämörakennuksessa Verkarannassa. Tunnelmallinen talo on tulvillaan kotimaista muotoilua, kädentaitajien tuotteita sekä lankamateriaaleja neule- ja ryijyunelmien toteuttamiseksi.

  Erityisen iloisia olemme siitä, että Taito Shopin pitkäaikainen kumppani Lapuan Kankurit on avannut Verkarannassa shop-in-shop -myymälän. Helsingin ja Lapuan myymälöiden ohella nyt myös Tampereelta on saatavilla laaja valikoima kotimaisia, kestäviä Lapuan Kankureiden tuotteita.

  Lapuan Kankurit on suomalainen kankaankudontaan erikoistunut perheyritys, jota vetävät nyt neljännessä polvessa Jaana ja Esko Hjelt. Yrityksen juuret ovat vuonna 1917 perustetussa suvun ensimmäisessä tekstiilitehtaassa.

  – Me kudomme vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Vastustamme luontoa kuluttavaa lyhytkestoista halpatuotantoa. Toimintamme on läpinäkyvää ja materiaalimme ovat jäljitettävissä. Käytämme luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa, Jaana ja Esko sanovat.

  Lapuan Kankurit on kulkenut pitkän matkan valtakunnallisen Taito Shop -myymäläketjun kanssa. Niin hyvinä kuin huonoina aikana kumppanit ovat uskoneet kotimassa valmistettujen kestävien tuotteiden myyntiin.

  Myös Taito Shop Tampere on osa valtakunnallista Taito Shopien myymäläketjua. Ketjuliikkeitä on eripuolilla Suomea kaikkiaan 22. Tampereen myymälän omistaa Taito Pirkanmaa Oy. Jokainen Taito Shop -myymälä itsenäinen toimija ja tuotevalikoima vaihtelee myymälästä toiseen.

  Taito Shop Tampere
  Verkaranta, Vuolteentori 2, Tampere
  Avoinna ma–pe 10–18, 1a 10–16

  TÄGIT: