Opintosetelillä oppimaan uusia taitoja

  Taitokeskus Verkarannassa käynnistyy helmikuussa kaksi Opintokeskus Sivuksen tukemaa opintosetelikurssia. Nyt voit siis valita joko pehmeät tai kovat materiaalit ja tulla kurssille oppimaan. Opintokeskus Sivis tukee kurssin osallistujia opintosetelillä, jolloin osallistujan kurssimaksu on hyvin edullinen.

  Memory – muistot talteen kurssilla tallennetaan omia muistoja kauniiseen muotoon käsityön keinoin. Memory -kirjaan voit tallentaa mm. kuvia, kankaita ja tekstiä. Kurssin aikana valmistetaan haitarikirja omien muistojen pohjalta. Kurssilla opit itseilmaisua sekä erilaisten käsityötekniikoiden käyttöä luovasti. Käytettäviä tekniikoita ovat mm. kirjansidonta, kirjonta, kuvansiirto, tekstaus sekä kankaanpaino. Samalla tutustumme japanilaiseen tekemisen filosofiaan ja Wabi-sabi -käsitteeseen. 

  Helppoa keramikkaa ja punontaa – kurssilla opiskellaan kahta ajankohtaista käsityöaihetta, keramiikkaa ja punontaa sekä niiden yhdistämistä. Molemmista tekniikoista opiskellaan ensin alkeet ja sitten yhdistetään näitä kahta tekniikkaa ja eri materiaaleja samaan työhön. Kurssilla opitaan keramiikan ja punonnan eri työvaiheita ja -tapoja, opitaan käyttämään erilaisia materiaaleja, tutustutaan keskeisiin työvälineisiin, kuviointitapoihin ja kahden eri elementin yhdistämiseen.

  Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa.

  Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

  Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa-kenttään, millä kulttuurimaksuvälineillä maksat.

  Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

  Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

  Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

  Tähän kurssiin ei voi hyödyntää Taito Pirkanmaan ry:n kurssimaksun jäsenalennusta.

  Kurssia tukee Opintokeskus Sivis.

  TÄGIT: